cookie-og-privatlivspolitik
Stemningsfuldt billede fra Sakskøbing kirke.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Alle helgens dag i Sakskøbing Kirke og Kapel

Sakskøbing Kirkes Pigekor og pigekorets vokalensemble cantAnima medvirker.
29. oktober 2019 kl. 13:21 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Søndag 3. november er det Alle helgens dag, hvor man i alle landets kirker mindes dem, der er døde i det forløbne år. Gudstjenesten i Sakskøbing Kirke klokken 10.30 er derfor også noget helt specielt.

I forbindelse med kirkebønnen fra prædikestolen nævnes navnene på alle dem, der er døde i Sakskøbing sogn siden Alle helgens dag sidste år, og salmerne er særligt udvalgt med henblik på sorg og savn, men også håb.

Sakskøbing Kirkes Pigekor og pigekorets vokalensemble cantAnima medvirker. Først og sidst går koret i lysprocession, og i løbet af gudstjenesten synger både koret og cantAnima særlig Alle helgens-musik.

Umiddelbart efter gudstjenesten spiller kirkens organist en halv times meditativ musik i kapellet på kirkegården som et tilbud til de mange, der har tradition for at gå på kirkegården med blomster eller lys. Man behøver ikke at overvære det hele - man er velkommen til bare at komme ind i varmen og stearinlysskæret og sidde lidt med sine egne tanker.

Pigekoret og cantAnima synger også i Nordre Kirke, Nykøbing, samme aften klokken 19 til en lignende gudstjeneste.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce