cookie-og-privatlivspolitik
Her er det fra åbningen sidste år på Engestofte Gods, hvor Madens Folkemøde havde besøg af hele tre borgmestre i forbindelse med åbningen.
Her er det fra åbningen sidste år på Engestofte Gods, hvor Madens Folkemøde havde besøg af hele tre borgmestre i forbindelse med åbningen.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Alt var stort set parat

Madens Folkemøde må aflyse efter næsten et helt års forberedelse.
24. marts 2020 kl. 06:45 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

En kedelig nyhed fra Madens Folkemøde om en aflysning blev forleden lagt ud på madensfolkemoede.dk.

- Det har været en meget vanskelig beslutning, men det er ikke realistisk at gennemføre til maj, da mange af vores aktører også er hårdt ramt af den nuværende og usikre situation, lyder det omkring baggrunden for den udmeldte aflysning af Madens Folkemøde, der var planlagt til 15. og 16. maj på Engestofte Gods.

Det er Food Organisation of Denmark, som står for den praktiske afvikling af Madens Folkemøde, og herfra havde direktør Pelle Andersen denne uddybende kommentar til Folketidende oven på udmeldingen:

- Alt var stort set parat. Det er rigtig ærgerligt. Mange omkostninger er afholdt, men vi kunne ikke bare køre videre på forsvarlig vis, når der er skabt så stor usikkerhed på grund af coronavirussen. Vi kender ikke konsekvenserne af at aflyse årets folkemøde på længere sigt, men vi håber på, at vores samarbejdspartnere vil hjælpe os, ellers dør vi af det her.


Ganske alvorligt

Med sidstnævnte konstatering melder direktør Pelle Andersen således allerede nu ganske alvorligt ud i forhold til at få stablet en ny udgave af det store tilløbsstykke, som Madens Folkemøde har udviklet sig til, på benene igen til næste år.

Her afhænger det som nævnt meget af samarbejdspartnernes velvilje.

- Lige nu handler det for os om at holde skindet på næsen, og så må vi se derfra, hvordan det udvikler sig, tilføjer Pelle Andersen.

På madensfolkemoede.dk kan man også læse om, at "når situationen er normaliseret lidt, vil vi tage kontakt til alle aktører og øvrige samarbejdspartnere".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce