cookie-og-privatlivspolitik
Roald Amundsen, til højre, spilles af Pål Sverre Hagen.
Roald Amundsen, til højre, spilles af Pål Sverre Hagen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Amundsen i Nysted Bio

I denne uge vises det norske drama Amundsen.
06. november 2019 kl. 05:06 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Filmen "Amundsen" fortæller historien om den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen. 

Filmen omhandler den verdenskendte polarforskers liv, blandt andet hans skelsættende rejse til sydpolen, hans forskellige romantiske forhold og stridighederne med hans bror og pengemand, Leon.

Roald Amundsen spilles af Pål Sverre Hagen, kendt fra Flaskepost fra PMax Manus og Kon-Tiki. Katherine Waterston, kendt fra Fantastiske skabninger... og hvor de findes og Alien: Covenant, medvirker også som Amundsens forlovede Bess Magids. 

Instruktøren er også norsk og har tidligere stået bag store film som den Oscar-nominerede Kon-Tiki og Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge.

Filmen vises i Nysted Biograf Teater 5., 6. og 7. november klokken 19,30 og en ekstra forestilling onsdag d. 6. november klokken 14.00.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce