cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Aveda Massage flytter

Rita Murauskiene flytter til Søndergade 4, Sakskøbing, fra onsdag den 1. maj.
24. april 2019 kl. 13:16 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Man vil næsten ikke tro, at i Sakskøbing har vi en af de bedste massører i Danmark. Rita Murauskiene, som er ejer af to massagekliniker, en i Sakskøbing og en i Nakskov, har stillet op til "DM i massage 2019", som foregik i Næstved og Rita vandt guldmedaljen.

- Det var en spændende oplevelse at blive valgt som den bedste blandt de mange andre dygtige massører, fortæller Rita Murauskiene og fortsætter:

- Men med guldmedaljen kommer også højere forventninger fra mine kunder, som jeg så skal leve op til.

Rita har flere planer for fremtiden, en af dem er at deltage i "VM i Massage 2019". Som DM-vinder vil hun repræsentere Danmark til VM, som foregår til sommer i København.

Og nu flytter Rita Murauskiene i nye lokaler i Søndergade 4 i Sakskøbing. Hun glæder sig meget til at åbne sin klinik i centrum, og det gøres selvfølgelig med gode åbningstilbud - i maj kan man få 10 procent rabat på bestilling af to timer Ayurvedisk massage eller Bambus massage. Man kan også bestille en fysiurgisk massage hos Aveda Massage.

I huset, vil der nu være tre behandlere, to fodterapeuter, Anne Korth og Grith Jørgensen, samt RAB registreret massageterapeut Rita Murauskiene, på telefon 52 65 16 68.

- Alle er velkomne, så jeg håber vi ses i mit nye lokale i Sakskøbing, slutter Rita MurauskieneKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce