cookie-og-privatlivspolitik
Nikolaj Lohse jubler over en af sine utallige scoringer for B. Frem. Kan cheftræneren også juble på lørdag, når hans mandskab gæster topholdet fra NFB.
Nikolaj Lohse jubler over en af sine utallige scoringer for B. Frem. Kan cheftræneren også juble på lørdag, når hans mandskab gæster topholdet fra NFB.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

B. Frem mod tophold - DMI en tur til Nakskov

Spændende lokalopgør lørdag
09. maj 2019 kl. 07:39 Af Manfred Sørensen

Annonce

Mens DMI ser ud til at være sikker nedrykker fra Sjællandsserien har FC Nakskov stadig en god mulighed for at klare skærene og overleve i rækken.

Men det kræver, at vestlollikkerne lørdag klokken 15.30 besejrer netop Dølle i lokalopgøret på OK+ Stadion i Nakskov. Hjemmeholdet er da også favorit til at sikre sig tre yderst vigtige point, men mon ikke DMI'erne har tænkt sig ikke at lægge sig ned...?

Nu må vi se, under alle omstændigheder var det første indbyrdes opgør, der blev spillet i slutningen af september på DMI's anlæg meget jævnbyrdigt. Det sluttede dog med en 1-0-sejr til DMI på en scoring af Nicolai Andreasen, der ikke længere spiller i DMI's røde trøje. Denne gang har nakskovitterne ikke råd til et nederlag.

Om B. Frem har råd til et nederlag, når holdet lørdag klokken 14 spiller udekamp i Kvickly Park mod topholdet fra NFB, kommer selvfølgelig an på, hvilke ambitioner det unge B. Frem-mandskab og træner Nikolaj Lohse har hvad angår at blande sig i oprykningsstriden. Det er tredie gang her i foråret de to mandskaber tørner sammen. I det første opgør i Inges Auto Park for en måned siden sejrede nordfalstringerne, der har flere tidligere divisionsspillere i rækkerne, med 2-0 - og i sidste uge 4-0 i pokalen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce