cookie-og-privatlivspolitik
De hvide fra B. Frem - her i aktion foreden i Eskilstrup, hvor det blev til en sikker 4-0-sejr - har igen en udekamp på programmet. På lørdag går turen til Branderslev.
De hvide fra B. Frem - her i aktion foreden i Eskilstrup, hvor det blev til en sikker 4-0-sejr - har igen en udekamp på programmet. På lørdag går turen til Branderslev.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

B. Frem og DMI på udebane

Spændende kampe i den kommende weekend for de lokale hold i Lolland-Falster Serien. Blandt andet lokalopgør søndag mellem TGB og ØUB, mens B. Frem og DMI skal til henholdsvis Branderslev og Eskilstrup.
07. oktober 2020 kl. 06:54 Af Manfred Sørensen

Annonce

ØSTLOLLAND Fodbolden i Lolland-Falster Serien, hvor Saxkjøbing Avis' læserområde er repræsenteret med B. Frem, DMI, TGB og ØUB, kører på højtryk og de fleste af mandskaberne har spillet ni af de i alt 13 spillerunder her i efteråret.

Maribo har spillet forrygende og lagt sig i spidsen. Og hvordan klarer holdene fra Saxkjøbing Avis udgivelsesområde sig i det hele taget?


En svær udebane

Nedrykkerne fra B. Frem er med i toppen. Det unge hold har i skrivende stund lagt sig på rækkens andenplads.

Næste gang cheftræner Nikolaj Lohses tropper skal i ilden er lørdag 10. oktober klokken 15.30, hvor oprykkerne fra Serie 1, Branderslev, venter på udebane.

Det er vistnok mange år siden, at B. Frems førstehold har mødt Branderslev i en turneringskamp - hvis det overhovedet nogenside har været tilfældet. Mon ikke nogle ældre B. Frem-koryfæer kan svare på det?

Vestlollikkerne ligger godt nok i bunden af rækken, men det er nok en rigtig god idé ikke at undervurdere holdet, hvilket Lohse helt sikkert også vil indprente sine spillere.

Forleden fik Branderslev 4-4 i Søllested. Og Branderslev Stadion er bestemt ikke et nemt sted at begå sig for udeholdene ...

DMI, der i skrivende stund indtager en fjerdeplads, har været noget svingende. Det er dog på det seneste blevet til et par storsejre, nemlig henholdsvis 6-1 over Stubbekøbing og 7-1 i Toreby.

DMI-cheftræner Finn Larsens udvalgte skal søndag en tur til Eskilstrup, hvor kampen fløjtes op klokken 10.45. Her bør DMI kunne hente en ny sejr og stabilisere sig i toppen af rækken. Det har DMI helt klart holdet til.

TGB er efter en fin start med tre flotte sejre i de første fire kampe kommet lidt ned på jorden igen. På søndag klokken 10.45 kommer ØUB på besøg på TGB's anlæg.

Her kan publikum vente et spændende opgør. Godt nok ligger ØUB lidt under TGB i tabellen, men dagsformen og de berømte "små marginaler" kan meget vel afgøre et sådant lokalopgør.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce