cookie-og-privatlivspolitik
På billedet ses ungdomsformand i DMI Jeppe Blok og formand i B1990 Nicolai Bylov Grejs Larsen.
På billedet ses ungdomsformand i DMI Jeppe Blok og formand i B1990 Nicolai Bylov Grejs Larsen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

B1990 og DMI forlænger samarbejdet

Klubberne har fået udarbejdet et flot, fælles logo.
26. juli 2021 kl. 07:38 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED B1990 og DMI har siden starten af 2020 haft et samarbejde om en fælles ungdomsafdeling i fodbold. Dette arbejde har været så givtigt, at klubberne nu har valgt at forlænge dette samarbejde til udgangen af 2025. Samarbejdet betyder, at klubberne har slået nogle hold sammen, så de kan deltage ved stævner fra U5 til U9.

Med et støt stigende medlemstal bliver der samtidig brug for flere ungdomstrænere. Her har især klubbernes seniorspillere givet den gas. Op mod 75 procent af trænerne er seniorspillere. Det giver en god sammenhængskraft, og netop dette er et af målene med aftalen. Man ønsker at udnytte begge klubbers anlæg, hvorfor der er træning begge steder for de hold, som træner to gange om ugen.

Klubbernes repræsentanter er enige om, at et samarbejde kun gavner begge foreninger. Børnene er jo i centrum, og samarbejdsaftalen tilgodeser i høj grad børnene som, for nogens vedkommende, hver mandag bliver hentet fra sfo på Nysted Skole og fulgt til træning på B1990's baner.

Klubberne har fået udarbejdet et fælles logo og vil i stævne- og turneringsregi hedde DMI/B1990.

Træningsstart i efteråret bliver onsdag 11. august med fællesspisning for spillere, søskende og forældre.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE