cookie-og-privatlivspolitik
Jens Kildsgaard har fornylig overdraget posten som Præsident i Rotary Nysted til Berit Henriksen.
Jens Kildsgaard har fornylig overdraget posten som Præsident i Rotary Nysted til Berit Henriksen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Berit Henriksen tager over

- som ny præsident i Rotary Nysted.
24. august 2019 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

I Rotary Nysted har man taget hul på et nyt Rotary-år.

Det sker blandt andet med en ny præsident i form af Berit Henriksen, der på posten afløser Jens Kildsgaard.

Den øvrige ledelse udgøres af Præsident elect Jim Christiansen (kommende præsident), Past præsident Jens Kildsgaard (afgået præsident), sekretær Flemming Wegenberg, klubmester Claus Ringsing og kasserer Jens Henning Lundmand Jensen.

Man har ligeledes nedsat en række udvalg, for eksempekl et udvalg, der planlægger årets ugentlige møder, et udvalg der skriver ugebreve, et klubudvalg der står for afviklingen af møderne med henyn til borddækning, spisning m.m.

- Vi er 28 medlemmer og forventer at komme over 30 i løbet af det næste år. Vi har klublokale i den tidligere kantine på Nysted gamle rådhus, hvor vi mødes en gang om ugen og spiser hver gang, dog ikke i juli og august. Møderne varer normalt fra klokken 18.30 til 20, mens ommermøderne slutter klokken 19.30, fortæller Ebbe Balck Sørensen, formand for Rotary Nysteds pr-udvalg.

Eksempler på møder i den senere og kommende tid er at sejle på Nilen, børnehjem i Philippinerne, Folketidendes rejseklub, om Sønderskovhjemmet, byvandring i Adelgade med fortællinger om husene, besøg i det nye orgelmuseum, udflugt i Roden Skov med traktor og vogn, havebesøg på Kjærstrup gods med hovedvægt på den japanske have, besøg af Gorm Grinling, Krenkerup, besøg i Kettinge og Toreby kirker samt oplysning om slægtsforskning med mere.

Rotary har i løbet af det sidste år haft besøg af udvekslingsstudent Tessa Murphy fra Canada og har sendt én ud. I spidsen for dette arbejde står Niels BjerregaardKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce