cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing set fra oven.
Sakskøbing set fra oven.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Byplanudstilling i forbindelse med Frugtfestivalen

Udstillingen vil blive åbnet fredag 17. september klokken 12.00
15. september 2021 kl. 05:43 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING Guldborgsund Kommune har i foråret 2021 igangsat en "områdefornyelse" for Sakskøbing byområde, som løber over tre år.

Med baggrund i det har Fællesrådet for Sakskøbing og Omegn lade udarbejde et hæfte ved Erik Bohn-Jespersen, som viser det tidligere byplanarbejde i området fra 1965 til i dag.

Udover det vil der på en byplanudstilling på det gamle rådhus kunne ses sluseprojektet for sikring af Sakskøbing By mod oversvømmelse og de indtil nu modtagne ideer til områdefornyelse herunder et forslag til stiplan for Sakskøbing-området.

Udstillingen vil blive åbnet fredag 17. september klokken 12.00 af byrådsmedlem Martin Lohse og med indbudte gæster.

Udstillingen vil være åben for offentligheden fredag 17. september fra klokken 13.00 til 15.00, lørdag 18. og søndag 19. september fra klokken 13.00 til 15.00 med adgang fra hovedadgangen til det gamle rådhus fra torvet med søløverne.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE