cookie-og-privatlivspolitik
Lille Gro fik den store ære at svinge guldsaksen over det røde bånd og dermed indvie den nye 80 kvadratmeter store tilbygning til Børnehuset Krummerne.

2

Billeder

Lille Gro fik den store ære at svinge guldsaksen over det røde bånd og dermed indvie den nye 80 kvadratmeter store tilbygning til Børnehuset Krummerne.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Byvangen bugner af børn

Børnehuset Krummerne kunne forleden indvie endnu en udvidelse.
06. juni 2019 kl. 08:32 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

80 kvadratmeter. Så meget skulle lille Gro være med til at indvie, da hun forleden fik æren af at klippe med guldsaksen i Børnehuset Krummerne.

Her var der nemlig masser af flag, kage og lidt at drikke at muntre sig ved for de mange vuggestue- og børnehavebørn fra Krummerne og selvfølgelig også de små gæster fra andre pasningsordninger i byen.

Alle var mødt frem for at fejre, at der nu er kommet endnu en udvidelse i hus på Byvangen, hvor det senest nu er blevet til en tilbygning til den "gamle" tidligere selvstændige institution med navnet Byvangen.


Imponerende 120 børn

Men den sidstnævnte selvstændige institution med opstart tilbage i slutningen af 1960´erne, hvor Stina Møller Rasmussen dengang var det allerførste opskrevne barn i den nye børnehave, er forlængst blevet lavet temmelig meget om. Og har altså nu også fået en tilbygning på 80 kvadratmeter, som kaldes for det nye vuggestueafsnit.

- I dag er vi oppe på lige omkring 120 børn i både børnehave og vuggestue, og de 29 alene er i vuggestuen, fortæller dagtilbudsleder Line Stabell Jacobsen om det, der i dag er samlet som Børnehuset Krummerne.

Før var der både Myretuen som den "nye" nabo til Børnehaven Byvangen, og ved en senere sammenlægning af de to børneinstitutioner blev der sat gang i en udvikling med adskillige udvidelser og sammenbygninger frem til i dag, hvor der er tale om én stor og sammenhængende institution med 80 spritnye kvadratmetre til vuggestuebørnene.

Dem bliver der flere af lige om lidt, hvor det forventes, at der også denne sommer skal tages mod yderligere vuggestuebørn på Byvangen.

Også de sidst ankomne kan nå at få glæde af et ekstra fokus på sang hos Børnehuset Krummerne, der er med i et treårigt projekt kaldet "Sangglad".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce