cookie-og-privatlivspolitik
Det er især blomsterløg, stedmoderblomster og hornvioler, som Lars Nielsen langer over disken i Radsted Gartneri, da der stadig er risiko for nattefrost.
Det er især blomsterløg, stedmoderblomster og hornvioler, som Lars Nielsen langer over disken i Radsted Gartneri, da der stadig er risiko for nattefrost.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

Corona ingen hindring for planter til haven

På trods af coronavirus er der stadig fuld gang i plantesalget.
09. april 2020 kl. 05:39 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

RADSTED Mens mange butikker på grund af udbruddet af coronavirus har måttet dreje nøglen midlertidigt om på grund af manglen på kunder, ser det til gengæld meget anderledes ud hos Lars Nielsen, der har Radsted Gartneri.

- Det er nøjagtigt, ligesom det plejer at være. Har set, at nogle af mine kolleger har sagt, at de har gyldne tider. Jeg synes nu ikke, at det er gyldne tider, men det er heller ikke dårligere, end det plejer at være. Solen skinner, det er forår, og folk får fuldstændigt kuller. Og så skal der jo ske noget, fortæller han.

- Og her er der også plads til, at folk kan holde lidt afstand, fortsætter han.

Forårsmånederne er også typisk der, hvor årets største indtægter skal hentes hjem.

- April og maj måned er nogle af vores bedste måneder på året. Det er dem, der trækker det meste af året. Så vi ville være frygteligt kede af at skulle undvære dem. Men det tænker jeg også, at alle tøjbutikkerne er, når de ikke kan sælge noget sommertøj. Det bliver en dyr omgang for os allesammen, fortæller Lars Nielsen.

Med udbruddet i coronavirus er salget i gartneriets buketautomat til gengæld steget.

- Så er folk, der er bange for at blive smittet, også fri for at skulle ind i butikken, fortæller Lars Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce