cookie-og-privatlivspolitik
Ældre Sagen i gang med at udlevere risengrød og saftevand.

5

Billeder

Ældre Sagen i gang med at udlevere risengrød og saftevand.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Coronaen lagde en dæmper på festen

Forrige søndag havde Sakskøbing Handelsstandsforening arrangeret ponyridning, gratis uddeling af risengrød, børneunderholdning med Tip og Top, og så skulle Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band have spillet op i gaderne, men coronaen lagde en dæmper festlighederne
28. december 2021 kl. 09:16 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Havde Danmark nu bare vundet den semifinale mod Frankrig forleden, så de deltog i finalen fra klokken 17.30 søndag aften og ikke bronzekampen allerede klokken 14.30.

Sådan fristes man til at tænke på vegne af butikkerne i Sakskøbing og de ildsjæle, der havde arrangeret godt med julehygge i gaderne, mens butikkerne holdt søndagsåbent.

Der var ponyridning og gratis uddeling af risengrød, børneunderholdning med Tip og Top, og så skulle Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band have spillet op i gaderne.

Den første dæmper på festen kom selvfølgelig med de nye coronarestriktioner, der blev meldt ud fredag og netop gjaldt fra forrige søndag.

Det betød, at musikken ikke spillede, og det havde ifølge Jan Herluf Petersen, formand i Sakskøbing Handelsstandsforening, konsekvenser for opbakningen til den gratis risengrød.

Annonce

- Der plejer at blive uddelt tre spande, men i dag blev det kun til to, så vi har ikke uddelt så meget, som vi havde håbet, sagde han om eftermiddagen, efter formanden havde været rundt i byen for at se, hvordan det gik.

- Ved 14-tiden blev der stille. Udover det manglede Tambourkorps skyldes det nok, at Danmark spillede bronzekamp mod Spanien klokken 14.30.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE