cookie-og-privatlivspolitik
Svømmecampen er i fuld gang onsdag formiddag i uge 30 med masser af energi i bassinet og på bassinkanten.

3

Billeder

Svømmecampen er i fuld gang onsdag formiddag i uge 30 med masser af energi i bassinet og på bassinkanten.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Crawlplask, leg, sjov og brilledug

Aktiv Sommer udspiller sig også i Sakskøbings svømmehal i denne uge.
31. juli 2020 kl. 05:10 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

SAKSKØBING Dykkerbrillerne duggede næsten allerede af ren forventning hos enkelte af deltagerne i sidste uge ved svømmeskole eller svømmecamp i sportscenterets svømmehal.

Det tog heller ikke chef­livredder og underviser Tom Schmidt mange minutter at få de resterende briller i flokken til at dugge derudad.

Energiniveauet var med andre ord ganske stort i det svømmebassin, som i mange årtier har slået sig op på at være det eneste i landet med 25 meter den ene vej og 25 meter den anden vej i en vinkel.

Denne uges gratis skole med i alt to livreddere indover var også godt besat med et solidt fremmøde.

- Og så skal vi have hælene med, lød den klare melding fra Tom Schmidt, inden det i næste hug gik over til stående crawl-­plask.

Uanset hvilket niveau og hvilken energi den enkelte deltager lagde for dagen, var der garanti for undervisning, leg og sjov samt ikke mindst frugt og saftevand. Det så ud til at passe deltagerne godt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce