cookie-og-privatlivspolitik
DMI har haft en svær sæsonstart i Sjællandsserien. På torsdag møder holdet Maribo på udebane.
DMI har haft en svær sæsonstart i Sjællandsserien. På torsdag møder holdet Maribo på udebane.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

DMI i lokalopgør mod MB

B. Frem hjemme mod Stubbekøbing.




01. september 2021 kl. 07:12 Af Manfred Sørensen

ØSTLOLLAND Oprykkerne fra DMI har haft en ualmindelig svær sæsonstart og er løbet ind i nogle alvorlige lussinger i de første tre kampe i Sjællandsserien - 0-7 til NFC, 2-5 til NFB og 0-7 til Næstved IF.

Men torsdag er der måske mulighed for cheftræner Finn Larsen og hans unge spillere at få bogført de første point. Her venter nemlig lokalopgøret mod den anden oprykker, Maribo. Kampens spilles klokken 18.15 på MB's anlæg på Blæsenborg Allé.

I LF-Serien fik B. Frem forleden udsat sit opgør mod Søllested, da vestlollikkerne havde for mange afbud. Dette opgør spilles så senere i efteråret.

I fredags - efter redaktionel deadline - spillede de hvide så lokalopgør i Øster Ulslev, og næste opgave er på lørdag klokken 13.30 på hjemmebane i JP Air Tech Arena mod Stubbekøbing. Her bør Nikolaj Lohses unge tropper kunne sikre sig yderligere tre point. Men der er bestemt ingen grund til at undervurdere det nordøstfalsterske mandskab, der trods alt kun tabte knebent 0-1 i Væggerløse i sidste uge.

ØUB spiller allerede tirsdag aften. Det sker klokken 18.30 på udebane mod Søllested. Så må vi håbe Søllested kan stille hold denne gang ...

Annonce

TGB spiller søndag formiddag klokken 11 hjemme mod Rødby.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE