cookie-og-privatlivspolitik
Forhåbentligt kan B. Frem få glid over spillet lørdag mod NFC.
Forhåbentligt kan B. Frem få glid over spillet lørdag mod NFC.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Saxkjøbing Avis

DMI og B. Frem hjemme

Begge hold skal i ilden lørdag mod henholdsvis Roskilde Boldklub og NFC's trediehold.
15. oktober 2021 kl. 05:17 Af Manfred Sørensen

ØSTLOLLAND Sidst DMI spillede på hjemmebane i Sjællandsserien blev det til noget af et antiklimaks med et nederlag på hele 0-8 i lokalopgøret til FC Nakskov. Det er virkelig hårde tider for klubbens cheftræner Finn Larsen og spillerne på holdet, der rykkede op i sommers.

På lørdag skal holdet igen i ilden på eget græs på anlægget i Døllefjelde. Her kommer Roskilde Boldklub på besøg klokken 13.30. Sjællænderne er også et bundhold, men har dog vundet et par kampe.

B. Frem har anderledes vind i sejlene i LF-Serien. Sammen med Listrup UIF er Nikolaj Lohses tropper oprykningsfavoritter. Det viste holdet blandt andet forrige lørdag, hvor Rødby blev nedsablet med 7-0 på JP Air Tech Arena. På lørdag venter der en ny kamp på hjemmebane for de hvide, når NFC's trediehold er gæst i et opgør, der fløjtes op klokken 13.30. Nykøbing-mandskabet ved man aldrig rigtig hvor man har, idet deres opstilling varierer fra kamp til kamp. Blandt andet alt afhængig af, om klubbens U19-mandskab har mulighed for at bidrage med spillere.

TGB og ØUB hører til i den tunge ende af tabellen. På søndag klokken 11 tørner de sammen på Øster Ulslev Stadion.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE