cookie-og-privatlivspolitik
Et eksempel på dansk design.
Foto: Dorte Krogh

Saxkjøbing Avis

Dansk design - hvor kommer det fra?

Foredrag hos Folkeuniversitetet om dansk design.
11. februar 2020 kl. 07:29 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

"Dansk design - hvor kommer det fra, og hvor går det hen?" v/arkitekt, designer og forfatter Thomas Dickson.

Design er mere end lækker formgivning. Det drejer sig også om nyskabelse og funktionalitet i hverdagen. Vi har alle hørt om dansk design og især dets guldalder i tiden efter 2. verdenskrig - om møblerne, lamperne, porcelænet og sølvet. Men hvordan havnede dansk design i verdenseliten?

Thomas Dickson fortæller den rigt illustrerede historie om, hvad der skabte succesen, både om de mennesker, der stod bag - blandt andet Wegner, Juhl, Bojesen, PH, Panton, Arne Jacobsen og Nanna Ditzel - og hvad der skete i samtiden, der gjorde det muligt. Desuden giver han et bud på, hvad vejen frem for dansk design måske er ...

Foredragsholderen er en kapacitet på området og har blandt andet skrevet bogen "Dansk design". Han arbejder som designforsker blandt andet sammen med CBS om i højere grad at integrere design i virksomheder, så der både skabes bedre produkter og værdifulde forretningsmåder for virksomhederne.

Tid: søndag 16. februar klokken 13.30. Sted: Sognehuset, Østergade 24C, Nysted. Folkeuniversitetet i Nysted arrangerer. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding. Pris 60 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce