cookie-og-privatlivspolitik
Brugere af Danske Banks automat i Nysted er de seneste dage blevet mødt med følgende besked i vinduet.
Brugere af Danske Banks automat i Nysted er de seneste dage blevet mødt med følgende besked i vinduet.
Foto: Margit Olsen

Saxkjøbing Avis

Danske Bank lukker hæveautomat

Behovet for kontanter er faldende, og det har fået Danske Bank til at tage hæveautomat i Nysted ned i den kommende måned.
13. juni 2020 kl. 05:14 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYSTED 17. juni bliver Danske Banks hæveautomat, der har hjemme ved Home i Adelgade i Nysted, taget ned, og brugere henvises til filialen og automaterne i Nykøbing.

- Gennem de senere år har vi set, at brugen af hæveautomaten er faldet meget markant. Udviklingen er blevet forstærket yderligere under coronakrisen, hvor kunderne i endnu højere grad har valgt kontanterne fra. Derfor har vi valgt at lukke automaten i Nysted, fortæller Jan Frederik Pedersen, der er filialdirektør i Danske Bank i Nykøbing.

- Inden automaten lukker, har vi de seneste uger ringet til de af vores kunder, der jævnligt har brugt automaten, for at finde løsninger, der passer til den enkeltes behov. Og vi står selvfølgelig klar til at rådgive yderligere, hvis der er behov - for eksempel om at få adgang til digitale løsninger, fortsætter han.

Har man brug for kontanter, vil der også fortsat være mulighed for blandt andet at hæve over, når man er ude at handle, foreslår Jan Frederik Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce