cookie-og-privatlivspolitik
Kaya Brüel synger de gamle 70'er hits fra Jomfru Ane Band 31. januar.
Kaya Brüel synger de gamle 70'er hits fra Jomfru Ane Band 31. januar.
Foto: PR

Saxkjøbing Avis

Datteren synger Jomfru Ane Band

Kaya Brüel og band deres helt egne akustiske og personlige fortolkninger af sangene i Nysted Biograf-Teater.
18. januar 2020 kl. 07:36 Af Manfred Sørensen

Annonce

Mange husker sikkert "Plutonium" og "Rock Me Baby" fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front.

Sange, der med tidens 1970'er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjertet. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fællesskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80'erne, har det været muligt at opleve sangene.

Fredag 31. januar bliver der mulighed for at opleve alt dette i Nysted Biograf-Teater, for nu har Kaya - datter af Sanne Brüel - nøje udvalgt de Jomfru Ane Bands sange, der har en særlig plads i hendes hjerte, og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. Med en akustisk besætning bestående af blandt andet guitar og klaver spilles sangene på bedste højskolemanér.

Med Kaya Brüel i front, og med Maria Køhnke, Sidse Holte og Rune Kjeldsen på sang, omnicord, guitar og klaver giver den lille kvartet deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. Udover den vokale side bliver der også mulighed for at høre en af Danmarks bedste guitarister Rune Kjeldsen (spiller blandt andet med Poul Krebs og C.V. Jørgensen).

Billetter til koncert klokken 20.30 og buffet klokken 19 købes på billetsalg.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce