cookie-og-privatlivspolitik
Dorte Holm vil føre Berrit Carlsens forretning videre med, hvad der hidtil er blevet tilbudt af pokaler, medaljer og gravering samt tilbud om specialfremstillede produkter med eget logo.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

De sidste pokaler er solgt

De sidste pokaler er solgt fra HB Sport Sakskøbing, men forretningen fortsætter hos Køhler Emblemer med officiel overdragelse 1. november.
07. november 2021 kl. 10:03 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Gennem 40 år har Berrit Carlsen drevet HB Sport fra hjemmet, hvorfra sports-, fjerkræ-, hunde-, katte- og kaninforeninger gennem alle årene har fået leveret pokaler, medaljer, skilte og sportsfigurer. Berrit har graveret navne, årstal og placeringer, og Berrit og fruen Hanne har i årene også kørt ud til landsudstillinger, hvor den halve forretning var opstillet med salg af sportspræmier. Dem stod Hanne for, mens Berrit graverede navne og resultater i pokaler, trofæer og medaljer. Nu er 40 gode år som nævnt gået, og som Berrit siger:

- Det er vel ikke nogen skam at gå på pension efter 40 år ved diamanten og 78 år på dåbsattesten.

Gennem mange år har HB Sport og Køhler Emblemer haft samarbejde omkring opgaver udover standard artikler, og derfor er det nærliggende, at det netop er Køhler Emblemer ved Dorte Holm, som nu overtager og driver forretningen videre.

- Vi vil tage hånd om såvel gamle som nye kunder, og det er selvfølgelig vores håb, at alle de trofaste kunder, som plejer at komme hos HB Sport, vil følge med til os, siger Dorte Holm i en pressemeddelelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE