cookie-og-privatlivspolitik
Bytrommen var i spidsen for optoget mod Nysteds gamle rådhus.

10

Billeder

Bytrommen var i spidsen for optoget mod Nysteds gamle rådhus.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Der blev talt flere juletræer i gang

Både i Kettinge og Nysted var der forleden gang i julerierne, og så blev der tændt masser af lys og hygget igennem i og omkring de store juletræer ved Børnehytten, rådhuset og Gl. Torv.
07. december 2021 kl. 05:31 Af Kim Møller Pedersen

ØSTLOLLAND - Det er da et rensdyr, kan I ikke se det, lød det fra flokken af nissehuer forleden foran Kettinge Mølle.

- Nej, det er da en hest, kan du ikke se det, lød det tilbage fra en af de andre nissehuer.

Og lad os da bare sige, det var svært helt at afgøre sagen, da et sødt lille meget hestelignende væsen trak en lille vogn med stort rensdyrgevir på hovedet. På vognene sad selveste julemanden, og de mange børn samt fremmødte voksne - formentlig op mod 120-130 mennesker alt i alt - valgte at trodse finregnen for at se juletræstændingen med udgangspunkt i Kettinges Børnehytte samt møllen lige over for.

Også i Nysted - endda med fakkeloptog til byens gamle rådhus - var der masser af julerier fredag 26. november eftermiddag/aften. Selv om der blev talt højlydt ned i Adelgade, var det dog, som om det store juletræ ikke hørte efter og lyste op på kommando. Men efter en smule utålmodig venten kom der lys - masser af julelys. Og så fortsatte optoget mod Gl. Torv og flere julerier.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE