cookie-og-privatlivspolitik
De hvide fra B. Frem har forårspremiere på lørdag i Rødby, hvor sidste opgør i grundspillet venter.
De hvide fra B. Frem har forårspremiere på lørdag i Rødby, hvor sidste opgør i grundspillet venter.
Foto: Flemming K. Karlsen

Saxkjøbing Avis

Der fløjtes op for lokalfodbolden

Der mangler endnu en runde i LF-Seriens grundspil. Herefter skal holdene inddeles i henholdsvis et op- og et nedrykningsspil.
17. april 2021 kl. 05:00 Af Manfred Sørensen

ØSTLOLLAND - Endelig! Vil mange nok sige - ihvertfald de, der holder af lokalfodbold.

For nu er turneringsfodbolden i de lokale rækker også skudt i gang. Det betyder, at blandt andet, at der igen spilles om point og placeringer i LF-Serien, hvor Østlolland jo er repræsenteret ved B. Frem, DMI, ØUB og TGB.

Da første halvdel af sæsonen - grundspillet - blev afbrudt/sluttede i efteråret på grund af corona var alle kampe ikke afviklet. De fleste klubber manglede én kamp, andre to og en enkelt klub tre kampe.

Det bliver der rådet bod på nu, hvor der er spillet enkelte kampe, ligesom den sidste runde i grundspillet afvikles i den kommende weekend.

I skrivende stund indtager B. Frem rækkens 2. plads med 27 point - fire efter Maribo på 1. pladsen.

Annonce

DMI ligger lige efter 24 point på 3. pladsen, mens vi skal lidt længere ned i tabellen for at finde ØUB og TGB på henholdsvis 9. og 10. pladsen - begge med 13 point.

Når kampene i weekenden er spillet gøres boet op. De seks øverste går videre til et oprykningsspil og tager deres point med. Her venter der så en dobbeltturnering - altså ti kampe til alle.

De otte nederste fra plads 7 til 14 skal spille om nedrykning. Også disse hold tager deres point med og spiller en dobbeltturnering. Her bliver der altså tale om hele 14 kampe til hvert hold.

Som det ser ud nu kommer Maribo, B. Frem, DMI, NFC, Søllested og FC Nakskov eller Rødby i oprykningsspillet, mens FC Nakskov eller Rødby, NFB, ØUB, TGB, Stubbekøbing, Branderslev, Eskilstrup og Systofte skal kæmpe om at undgå nedrykning til Serie 1.

I grundspillet sidste runde venter der flere interessante og spændende kampe. B. Frem skal lørdag eftermiddag klokken 13.30 møde Rødby på udebane. Det bliver sikkert en svær kamp, da netop sydlollikkerne kæmper hårdt for at komme med i oprykningsspillet.

Annonce

TGB skal ligeledes i ilden lørdag klokken 13.30. Her venter en svær kamp i Søllested.

ØUB og DMI spiller begge på søndag på hjemmebane. Klokken 11 tager ØUB imod bundproppen fra Systofte, mens DMI klokken 12 får besøg af NFC's trediehold.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE