cookie-og-privatlivspolitik
Thorvald Berthelsen.
Thorvald Berthelsen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Digtsamlingen "Huds tektoniske plader"

Der er bogfernisering med oplæsning m.v. mandag 5. november kl. 19.00 i Sakskøbing Bibliotek, Rådhusgade 6 i Sakskøbing.
02. november 2018 kl. 10:33 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

I anledning af forfatteren Thorvald Berthelsens 70 år - og fordi hans digtsamlinger er udsolgt - udgiver Forlaget Ravnerock nu Huds tektoniske plader. Det er 182 siders udvalgte digte fra tidligere samlinger og nye 'Prikkende' digte, illustreret med hans egne collager. Pris 180 kr.

Han har udgivet faglitteratur og digte siden 1972, bl.a. Pariserkommunen - et dokumentarium, Wallraff: Maskering og Sandhed samt digtsamlingerne Utidig i tide, Hulens år og Mørkeleg. Hans digte er oversat til svensk, engelsk, arabisk, kurdisk, bosnisk, serbisk og tysk.

Thorvald Berthelsens digte er tit et fragmentarisk surrealistisk collage landskab, hvor øjeblikket sættes i perspektiv i sit mikrokosmos og udvider erkendelsen i nuet med en uventet drejning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce