cookie-og-privatlivspolitik
Så er man klar til at lave de berømte lollandske mælkeærter.

5

Billeder

Så er man klar til at lave de berømte lollandske mælkeærter.
Foto: Rene Larsen.

Saxkjøbing Avis

Direkte fra Sakskøbing på TV2

TV2 Go'aften live sendte en lille halv time fra Sakskøbing sidste tirsdag.
25. juli 2020 kl. 05:42 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING I ugerne 27, 28, 29, 30 og 31 afholder TV2 Go'aften Live en konkurrence, hvor fem personer kan vinde en præmie fra "Dansk turisme" og kampagnen "Meget mere end bare Danmark". Seerne kan hver dag gætte med på, hvem aftenens gæst i 'Go'aften Live' er. Sidste tirsdag var det Claus Meyer fra Hotel Saxkjøbing, der var den hemmelige gæst.

Lene Beier, der er en af værterne på programmet, præsenterede Claus Meyer som "Aftenens hemmelige gæst", og han benyttede lejligheden til at fortælle om alle de fantastiske ting, der er at sige om Lolland og i særdeleshed Sakskøbing.

Lene Beier blev blandt andet præsenteret for den store saks, som blev lavet i forbindelse med Tarteletdysten 5. juni, og som man håber vil blive godkendt til at komme i Guinness Rekordbog, hvorefter Claus Meyer med god hjælp fra Birte Aagaard lavede de berømte lollandske mælkeærter, som blev nydt foran Saxkjøbing Hotel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce