cookie-og-privatlivspolitik
Her er det et rigtigt Dølle-stemningsbillede tilbage fra markedet i 2019 med strålende solskin, strålende humør hos gæsterne og ingen snak endsige tanker eller idéer om fremtidens corona-tilstande. Nu er der udsigt til et september-marked.
Her er det et rigtigt Dølle-stemningsbillede tilbage fra markedet i 2019 med strålende solskin, strålende humør hos gæsterne og ingen snak endsige tanker eller idéer om fremtidens corona-tilstande. Nu er der udsigt til et september-marked.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Saxkjøbing Avis

Dølle-folkene knokler og er klar med musiknavne

De mange gode kræfter bag landsdelens største tilløbsstykke arbejder ufortrødent videre hen mod en ny september-udgave af Dølle
06. juli 2021 kl. 14:10 Af Kim Møller Pedersen

DØLLEFJELDE Der arbejdes heftigt videre i forhold til planlægningen af det kommende Døllefjelde-Musse Marked. Sådan lyder det nu fra markedsføringskoordinator Lone Brylle.

- Vi har holdt kaptajnmøde med alle de frivillige ledere af hvert udsalgssted/serviceområde, og der er stor optimisme. Vi glæder os til, det bliver marked, fortæller hun.

Det kommende marked skydes i gang torsdag 2. september, og det giver nogle udfordringer i forhold til afviklingen, at mange hjælpere eksempelvis skal forsøge at tage en feriedag om fredagen 3. september, men det er der ifølge Lone Brylle mange hjælpere, der gerne vil.

- Rent musikalsk kan vi nu løfte sløret for de første navne, og vi starter torsdagen ud med Sømændene, som altid er garant for en festlig og fornøjelig aften, lyder det fra Lone Brylle.

Fredag aften kan man komme til gratis koncert med ingen ringere end kopibandet Queen Machine. Iført originale kostumer fremfører de et brag af en koncert, og bandet har tidligere prøvet at fylde et Dølle-telt helt ud med tilfredse gæster.

Annonce

- Søndag kører vi den traditionelle stil med Kandis og servering af platte i markedsteltet, som får nyt udseende i år, da Hjallerup Marked har stoppet deres teltudlejningsafdeling. Det betyder, at vi får mulighed for en ny og spændende indretning af vores største festtelt med en kæmpestor scene og store spændende barer rundt i teltet, lyder det fra Lone Brylle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE