cookie-og-privatlivspolitik
Der bliver ingen damefrokost på Dølle i storebededagsferien i år. Årets marked er flyttet til september.
Der bliver ingen damefrokost på Dølle i storebededagsferien i år. Årets marked er flyttet til september.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Dølle-markedet flyttes igen

Det bliver heller ikke i år, at Døllefjelde-Musse Markedet bliver afviklet i storebededagsferien
02. februar 2021 kl. 06:22 Af Jakob Poulsen, Margit Olsen

Annonce

DØLLEFJELDE 2021-udgaven af Døllefjelde-Musse Marked bliver ikke afviklet som vanligt i storebededagsferien på grund af coronasituationen.

I stedet har markedsbestyrelsen besluttet at rykke markedet til dagene 2. til 5. september, og det afvikles altså til den tid, om coronaen vil, over fire dage.

Sidste år blev markedet også først rykket fra storebededagsferien til starten af september på grund af coronasituationen.

Men da det blev september, var restriktioner og smittetryk stadig ikke forenelige med at afvikle et marked med over 100.000 deltagere, og 2020-udgaven blev derfor helt aflyst.

I år regner bestyrelsen bag markedet dog med at kunne afvikle markedet som normalt, bare nogle måneder senere.

Annonce

- Vi er optimister i bestyrelsen og tror derfor på, at sommeren sammen med regeringens vaccinationsprogram nok skal få nedkæmpet epidemien i Danmark, og vi glæder os derfor til at byde alle velkomne til fire festlige markedsdage i sensommeren, lyder det fra markedsbestyrelsen.

Bestyrelsen er allerede gået i gang med at planlægge september-markedet, og man vil løbende opdatere markedets hjemmeside med informationer.

Formanden for markedet, Leif Cortzen, fortæller, at markedet til september planlægges til at blive holdt i fuld udstrækning.

- Vi forventer at afholde markedet fuldstændig, som vi plejer med både herre- og damefrokost. Skulle der mod forventning være restriktioner, når vi kommer til september, tilpasser vi afviklingen af markedet derefter.

- Vi går straks i gang med det store arbejde med at få alle kontrakter på plads med både leverandører og teltholdere. Ligesom vi kontakter de mange frivillige og foreninger, som plejer at arbejde på markedet, og håber på, at der er opbakning trods den ændrede dato, slutter formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE