cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Kirkes Pigekor.
Sakskøbing Kirkes Pigekor.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Endelig gang i kormusikken

Nu kan både pigekoret og kammerkoret i Sakskøbing Kirke igen høres ved musikgudstjenester.
23. september 2021 kl. 05:39 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Søndag 26. september klokken 10.30 synger Sakskøbing Kirkes Pigekor for første gang i umindelige tider ved højmessen i Sakskøbing Kirke. De synger tre Luthersalmer i løbet af gudstjenesten i fine arrangementer af Birgitte Agerskov Buur, og efter prædiken synger de et "romantisk salmehit", Guds kirkes grund alene, arrangeret specielt til koret af korleder Flemming Chr. Hansen.

Også Sakskøbing Kammerkor kommer i aktion i den kommende tid. Ved højmessen søndag 3. oktober klokken 10.30 synger de nogle af de bedste og mest elskede, nyere efterårssange samt en norsk folkesang med den sigende tekst "Sei dama dei". Samme program synger koret også søndag 26. september klokken 14 i Galleri Lolland, Maribo, hvor de suppleres af meditative synthesizerklange med efterårsstemning.

Begge kor har forøvrigt plads til flere medlemmer, så mennesker fra 11 år og op med en sanger indeni, som gerne vil ud, er velkomne til at henvende sig til Flemming Chr. Hansen på telefon 2926 5609. Kh.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE