cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Ensretning i Adelgade

Siden ophævelsen af ensretningen i 2016 har en del borgere været utilfredse med beslutningen. Sidst i august etableres den igen.
19. august 2019 kl. 06:31 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

Guldborgsund Kommunes Teknik-, Miljø- og Ejendomsudvalg har nu besluttet at genindføre ensretning af en strækning af Adelgade i Nysted.

Ensretningen blev ophævet i 2016, hvilket har givet anledning til utilfredshed hos nogle borgere.

Ensretningen forventes etableret sidst i august måned og vil ligesom tidligere forløbe med kørselsretning fra nord mod syd.


Farligt at cykle

Tidligere har formanden for teknik-, miljø- og ejendomsudvalget, Peter Bring-Larsen tilkendegivet, at beslutningen - udover en underskriftsindsamling - også bunder i, at udvalget har fået en hel del henvendelser fra cyklister, som synes, det er farligt at cykle i Adelgade uden ensretning.

Beslutningen om at genindføre ensretningen i Adelgade blev truffet tilbage i januar af et enigt teknik-, miljø- og ejendomsudvalg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce