cookie-og-privatlivspolitik
- Det er helt sikkert et skulderklap at modtage prisen som Succesvirksomhed 2019. Det betyder, at der er andre, der ser, at vi gør det godt og leverer gode resultater, lyder det blandt andet fra Poul Andreasen fra Poul's Bremseservice A/S.
- Det er helt sikkert et skulderklap at modtage prisen som Succesvirksomhed 2019. Det betyder, at der er andre, der ser, at vi gør det godt og leverer gode resultater, lyder det blandt andet fra Poul Andreasen fra Poul's Bremseservice A/S.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Erhvervspris til værksted

Sakskøbing-virksomheden Poul's Bremseservice A/S på Bækvej har fået tildelt den nystiftede erhvervspris Succesvirksomhed 2019.
08. oktober 2019 kl. 09:53 Af Manfred Sørensen

Annonce

Spar Nord og BDO har fundet de 200 virksomheder i Region Sjælland, som over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle nøgletal.

Virksomhederne har fået tildelt den nystiftede erhvervspris Succesvirksomhed 2019, der fremover hvert år skal uddeles til de i alt 1.000 virksomheder - 200 for hver af landets fem regioner - der leverer de mest overbevisende finansielle resultater.

En af de nykårede vindere er Poul's Bremseservice A/S i Sakskøbing, som er et reparationsværksted for lastbiler, der også laver forsikringsskader og retter vogne samt udfører syn af blandt andet kraner, landbrugsvogne og trailere.


- Et skulderklap

- Det er helt sikkert et skulderklap at modtage prisen som Succesvirksomhed 2019. Det betyder, at der er andre, der ser, at vi gør det godt og leverer gode resultater. Det skyldes i høj grad mine dygtige og arbejdsomme medarbejdere, for uden dem kunne det ikke lade sig gøre at vinde prisen. Det har været en langvarig strategi for os at uddanne flittige lærlinge, for vi har meget travlt, og derfor kræver det flere hænder i hverdagen, siger en glad mester Poul Andreasen fra Poul's Bremseservice A/S.

Virksomheden klarer sig bedst blandt cirka 46.000 virksomheder i Region Sjælland Poul's Bremseservice beskæftiger i dag syv medarbejdere på Bækvej 10 i Sakskøbing.

Senere på efteråret holder Spar Nord og BDO en finale, hvor den absolut største succeshistorie i Region Sjælland udpeges og fejres.

Derudover uddeles tre særpriser til virksomheder, der har udmærket sig inden for bæredygtighed, jobskabelse og digital omstilling.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce