cookie-og-privatlivspolitik
Der er meget historie at grave frem om Sakskøbing-egnen og tilblivelsen af en by for enden af Sakskøbing Fjord. Erik Bohn-Jespersen har i flere måneder arbejdet på at inddrage historien til gavn for områdefornyelsen.
Der er meget historie at grave frem om Sakskøbing-egnen og tilblivelsen af en by for enden af Sakskøbing Fjord. Erik Bohn-Jespersen har i flere måneder arbejdet på at inddrage historien til gavn for områdefornyelsen.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Erik knokler videre og har nu fået rådhuset i Sakskøbing til låns

Byplanudstillingen i forbindelse med årets frugtfestival i september tager form og venter nu blot på tilsagn fra et par hjælpende hænder
22. august 2021 kl. 07:45 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Inspiration for den igangværende områdefornyelse tilsat helt konkrete idéer til relevante forbedringer af Sakskøbing by.

Det har været målet for det arbejde, der nu i flere måneder har været fokuseret på hos Erik Bohn-Jespersen i forhold til at grave dybt i Sakskøbings fortid med tidligere byplanlægning, gamle byudviklingsidéer og ikke mindst en vis Rubin-plan inden for rækkevidde.

Det store arbejde med en såkaldt byplanudstilling fra den mangeårige ingeniør ansat ved Teknisk Forvaltning i Sakskøbings gamle kommunes side har man tidligere kunnet læse om. Nu har Erik Bohn-Jespersen fået grønt lys til at låne hallen i Sakskøbings gamle rådhus i dagene 16. til 19. september for at vise det omfangsrige materiale frem om hele planlægningen af den tidligere Sakskøbing Kommune og udviklingen fra 1965 til i dag.

Der bliver også udfærdiget plancher om det igangværende sluseprojekt kaldet Sakskøbing Kystsikring, og endelig forsøger Erik Bohn-Jespersen også at få en aftale i stand om at bruge udstillingen på rådhuset til at præsentere de mange idéer og forslag, der allerede måtte være kommet frem fra borgerne i forhold til den igangværende områdefornyelse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE