cookie-og-privatlivspolitik
På Frejlevs gamle mejeri var der sidste sommer mange forberedelser i gang - som her på billedet - inden rollespillet "Sunfall" kunne afvikles med flere hundrede deltagere.
På Frejlevs gamle mejeri var der sidste sommer mange forberedelser i gang - som her på billedet - inden rollespillet "Sunfall" kunne afvikles med flere hundrede deltagere.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Et løft af mejerirammen

Udover skorstensrenovering er der hos Wonder Studios også planer om at skabe bedre servicefaciliteter og et aktivitetshus på den gamle mejerigrund i Frejlev.
23. maj 2020 kl. 12:48 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

FREJLEV Wonderland er det gamle mejeri i Frejlev omdøbt til.

Det er Wonder Studios, der nu ejer mejerigrunden på 17.000 kvadratmeter, og som er ved at realisere store udviklingsplaner for omdannelsen af bygningerne til en autentisk lokation for diverse aktiviteter og især rollespil.

- Vi renoverer både ind- og udvendigt, og vi vil gerne skabe nogle gode rammer for vores mange frivillige, så det bliver mere komfortabelt at opholde sig på stedet. Derfor arbejder vi på at skabe et aktivitetshus og bedre servicefaciliteter med nogle ordentlige toilet- og badeforhold, siger Joachim Dittman fra Wonder Studios.

Her arbejdes der på fondsansøgningerne for at finde de sidste penge til at komme helt i mål med de mange udviklingsplaner for Wonderland. Man kan læse mere om projektet på wonderlolland.dk.

Sidste sommer var flere hundrede samlet om det helt store rollespil Sunfall 2019. Men det bliver der ikke noget af i år på grund af coronakrisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce