cookie-og-privatlivspolitik
Stine Michel og Eventyr Orkesteret.
Stine Michel og Eventyr Orkesteret.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Familiekoncert i Nysted Biograf-Teater

Lørdag 26. oktober 2019 klokken 11.00 med Stine Michel og Eventyr Orkesteret.
24. oktober 2019 kl. 07:38 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Stine Michel og Eventyr Orkesteret tager jer med på en eventyrlig rejse med sange fra Stine Michels musikfortællinger Mosekonen brygger, Ønskeegen og Himmelhøj. 

Du møder digterfrøerne, den kyssesyge mistelten Sylvia og Rumler ikke, skovens sidste heks. Sammen med orkestret kan du plukke æbler fra Æble Olga, skælde ud sammen med Kællingetjørnen og danse i takt med ildfruen Fauna. 

Stine Michel, der er opvokset ved de midtsjællandske skove, levendegør med sine sange og fortællinger en ældgammel tradition og hiver publikum med ind i den nordiske mytologis ramsaltede og smukke eventyr.  

Når billetten købes via Culthus.dk: Børn 20 kroner, voksne 40 kroner. Ved køb i entréen: Børn 30 kroner, voksne 50 kroner.  

Koncerten varer cirka 50 minutter. Døren åbnes en halv time, før koncerten starter.  

Familiekoncerter er professionel musik spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie (vejl. aldersgruppe 4-9 år). 

Familiekoncerten er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Culthus.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce