cookie-og-privatlivspolitik
Familiesundhedspladsen er lukket på grund af Guldborgsund forsyning er i gang med at separatkloakere.
Familiesundhedspladsen er lukket på grund af Guldborgsund forsyning er i gang med at separatkloakere.
Foto: Rene Larsen

Saxkjøbing Avis

Familiesundhedspladsen "ude af drift"

Området omkring Doktorparken forventes ikke færdigt før omkring uge 42.
16. juli 2020 kl. 06:00 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING - Vi ved, at rigtig mange gerne kommer en tur på pladsen for at bruge redskaberne til lidt træning ude i det fri, enten alene eller sammen med familie og venner, siger Birgit Lohse og fortsætter: - Mange bedsteforældre er glade for at komme forbi, når børnebørnene er på sommerferie. Dette kan (som så meget andet) ikke lade sig gøre denne sommer, det er dog ikke corona, der har skylden. Tværtimod har man netop kunne bruge pladsen til motion og leg, idet der er god plads mellem redskaberne, og man selv har "holdt afstand".

- Dog har vi måttet udsætte et arrangement i maj sammen med Plejecenter Doktorparken, det havde vi så udsat til 15. september, hvilket dog heller ikke lader sig gøre. 

Guldborgsund Forsyning har som så mange andre steder i Sakskøbing gang i at separatkloakere, hvilket betyder store gravearbejder. Den slags skal og må selvfølgelig udføres, og da vi er blevet oplyst om, at området Doktorparken ikke forventes færdigt før omkring uge 42, så må Familiesundhedspladsen, som kommunen udtrykker det "nok stryges som attraktion indtil da", slutter Birgit Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce