cookie-og-privatlivspolitik
Aiah fortæller om det af dyrke, høste og designe blomstersalater.
Aiah fortæller om det af dyrke, høste og designe blomstersalater.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Fantasilater? Hvad er det?

Det kan man få meget at vide om af Aiah Noack, der ejer naturplanteskolen i Hedehusene. Hun holder foredrag i Saxenhus.
05. oktober 2019 kl. 05:26 Af Manfred Sørensen

Annonce

Tirsdag 8. oktober klokken 19 står Haveselskabet - Lolland-Falsters afdeling bag et spændende foredrag i Saxenhus i Sakskøbing.

Der kommer besøg af Aiah Noack, der ejer naturplanteskolen i Hedehusene, og holder foredrag over emnet "Fantasilater". Aiah fortæller om det af dyrke, høste og designe blomstersalater og i særdeleshed om en helt særlig slags mangfoldig, vild, frisk, farverig og fantastisk salat, som Aiah kalder "Fantasilat". Begrebet Fantasilater er sammensat af fantasi og salater og er nu et registreret varemærke.

En Fantasilat består af en basissalat af oftest grønne blade og plantedele, skåret fint i stykker, blandet med en god dressing og pyntet med årstidens spiselige blomster i de smags- og farvenuancer, der passer til vores smag eller den ret, vi gerne vil servere Fantasilaten sammen med. 

- En Fantasilat er et syn for guder. Et festlig, spraglet og livsbekræftende stykke af Guds natur samlet i en salatskål, lyder det fra foredragsholderen.

Tilmelding til Pia Jensen på telefon 29401560 (bedst efter klokken 19 eller pr. mail: pia.jensen.07@gmail.com).KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce