cookie-og-privatlivspolitik
Det bliver spændende at se hvornår der bliver LF-Seriebold på  JP Air Tech Arena i Sakskøbing igen.
Det bliver spændende at se hvornår der bliver LF-Seriebold på JP Air Tech Arena i Sakskøbing igen.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Fastholder køreplan med op- og nedrykningsspil

DBU Lolland-Falster sendte forårsturneringen i høring hos klubberne.
18. marts 2021 kl. 06:05 Af Allan Plenborg

LOLLAND-FALSTER DBU Lolland-Falster holder fast i den oprindelige køreplan for fodboldstrukturen i seniorrækkerne på Lolland-Falster. Altså med et grundspil efterfulgt af op- og nedrykningsspil. Dog under forudsætning af, at forsamlingsloftet hæves senest 6. april, så der kan spilles fodbold under "normale rammer".

Turneringsudvalgets formand, Mogens Nielsen, og administrationen med Thomas Bonde Jensen i spidsen har udarbejdet udkastet til, hvordan turneringen kan færdigafvikles, hvilket bestyrelsen har godkendt.

Forslaget er blev sendt i høring hos klubberne, som havde mulighed for at komme med indspark til og med mandag i indeværende uge. Klubberne vil næppe opponere mod slutspillene, da de var besluttet inden turneringsstarten i august sidste år. De manglende kampe fra efteråret skal afvikles senest søndag 18. april og vil blive tidsfastsat af DBU Lolland-Falster.

Spillere, der har skiftet klub i vintermånederne, er først spilleberettiget for deres nye klubber, når slutspillene påbegyndes, hvilket sker i bededagsferien 30. april-2. maj.

Fælles for samtlige slutspil er, at de spilles som en dobbeltturnering, hvor især holdene i LF-seriens nedrykningsspil får et par travle måneder i maj og juni.

Annonce

De bedste seks hold i LF-seriens grundspil går videre til oprykningsspillet, hvor der er to oprykningspladser til Sjællandsserien på højkant. De lavest otte placerede hold deltager i nedrykningsspillet.

I såvel serie 1 som serie 2 spilles og- og nedrykningsslutspil med seks hold i hver række.

Såfremt forsamlingsloftet ikke bliver hævet, og det således ikke bliver muligt at afvikle 11-mands kampe umiddelbart efter 6. april, vil DBU Lolland-Falster opstille et nyt forslag til turneringsafviklingen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE