cookie-og-privatlivspolitik
Ann Marie Larsen og Caspar Mønsted fremviser her nogle af de fællesfaciliteter, som de indlogerede Femern-arbejdere kan benytte sig af i løbet af de kommende seks års faste lejeaftale.

3

Billeder

Ann Marie Larsen og Caspar Mønsted fremviser her nogle af de fællesfaciliteter, som de indlogerede Femern-arbejdere kan benytte sig af i løbet af de kommende seks års faste lejeaftale.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

Ferieresort kun for Femern-folk

Den Gamle Gaard på Stubberupvej tager seks år med lejeaftale til Femern-konsortium.
19. september 2021 kl. 05:45 Af Kim Møller Pedersen

STUBBERUP Fibernet og nye moderne fjernsyn i alle 55 lejligheder. Det er nok den største forandring, der er sket, siden Christian, Jesper samt Caspar Mønsted for nylig overtog ejerskabet af Den Gamle Gaard i Stubberup.

Farvel-receptionen for søstrene Ann Marie og Karen Larsen efter 10 år som daglige ledere omkring faciliteterne på Stubberupvej er gennemført, og samtidig blev der sagt pænt goddag til stedets nye ejere.

- Vi fik en rigtig dejlig og varm velkomst, og der var mange, som gerne ville vide mere om, hvad der nu kommer til at ske, og hvad planerne er omkring Den Gamle Gaard. Til det kan jeg sige, at vi her og nu har indgået en seksårig lejeaftale med FLC, fortæller direktør i Den Gamle Gaard Lolland A/S, Caspar Mønsted.


Ingen håndværkere

Det skal med, at FLC står for Femern Link Contractors, der er et af de to konsortier, som står for opførelsen af den 18 kilometer lange Femern-tunnel mellem Rødbyhavn og Puttgarden.

Ifølge Caspar Mønsted bliver det udelukkende såkaldte "white collar"-ansatte hos FLC, som kommer til at benytte de 55 ny-opshinede ferielejligheder på Stubberupvej. Udtrykket "white collar" henviser til administrativt ansatte og altså ikke eksempelvis håndværkere, som ikke får plads i ferielejlighederne.

Annonce

Det gør private med bryllupstanker eller planer om at holde en stor familiefødselsdag heller ikke. I hvert fald ikke de næste seks år. Men derefter er det faktisk planen hos det Næstved-funderede familiefirma Mønstedgruppen, at Den Gamle Gaard skal vende tilbage som det ferieresort, det ellers har været. Og med mulighed for igen at leje sig ind til ovennævnte arrangementer af privat karakter.

De ændrede driftsvilkår betyder, at der nu er tre fast ansatte inklusive Ann Marie Larsen samt fire deltidsansatte og hertil en række løst tilknyttede ansatte på stedet. Finn Larsen tager sig stadig af havearbejdet med mere som vicevært, og de første Femern-arbejdere er i øvrigt allerede flyttet ind.

- Det ville være dejligt at kunne skabe nogle fælles vandreture i området og måske kulturelle arrangementer med udgangspunkt i Den Gamle Gaard, så man måske kunne trække folk sammen. Men det må vi tage hen af vejen, tilføjer Caspar Mønsted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE