cookie-og-privatlivspolitik
Fra filmen "Sådan træner du din drage 2".
Fra filmen "Sådan træner du din drage 2".
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Film i Vinterferien

Nysted Biograf Teater viser i samarbejde med Dagli Brugsen, Nysted, "Sådan træner du din drage 2" onsdag 13. februar klokken 14, i Vinterferien.
08. februar 2019 kl. 12:27 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Filmen "Sådan træner du din drage 2" foregår på øen Berk, hvor ånder alt fred og ro, siden vikingerne, og ikke mindst Hikke, tæmmede de vilde drager. 

Drageræs er blevet den store sportsgren blandt øens unge drager og vikinger, men over dem alle svæver Tandløs, den eneste drage af sin art, der sammen med Hikke kortlægger nye områder af deres land.

En dag opdager den uadskillelige duo en gruppe dragejægere, der fanger de ellers fredelige væsener for at bringe dem til den frygtede Drago. Hikke må nu indse, at verden er større og farligere end livet på Berk. Og som om det ikke var nok, støder den unge helt og hans drage også på den mystiske Dragerytter. 

Den første "Sådan træner du din drage" fra 2010 tog alle fans af eventyr med storm med sin blanding af vikinger og drager. Siden har man kunne se Hikke og Tandløs i TV-serien "Dragerytterne fra Bersærkøen", og nu kommer den næste spillefilm, der samtidig er den midterste del af en trilogi. 

"Sådan træner du din drage 2" har samme hold som tidligere, og universet er fortsat baseret på Cressida Cowells populære bogserie, der første gang blev udgivet i 2003 og som snart får udgivet sit sidste og 12. bind i serien.

Billetter til filmen kan kun købes i Dagli Brugsen i Nysted for kun 25 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce