cookie-og-privatlivspolitik
Regitze, Matilde, Ida og Annika er igen klar til at samle penge ind til fordel for Knæk Cancer.
Regitze, Matilde, Ida og Annika er igen klar til at samle penge ind til fordel for Knæk Cancer.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Fire piger samler ind til den gode sag igen

Regitze, Matilde, Ida og Annika vil for 3. gang samle penge ind til Knæk Cancer.
07. oktober 2018 kl. 09:37 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

De sidste to måneder har fire piger fra 8. årgang på Nysted Skole kimet døre hos lokale forretninger og firmaer i Nysted, Sakskøbing, Nykøbing, Maribo og omegn.

De vil igen i år samle ind til Knæk Cancer.

Det er lykkedes dem at samle over 300 lækre gaver ind, som de udlodder via salg af lodder i tombola, når skolen torsdag 11. oktober holder åben skole fra klokken 14 til 17.

Skolen har emneuge om sukkerroen og åbner skolen for alle interesserede til at komme og se de projekter eleverne har fremstillet om roer, og pigerne håber i den anledning at kunne få solgt en masse lodder.

Klassekammeraterne søger for salg af kaffe/the og kage. Alt hvad der tjenes på lodder og kagesalg går ubeskåret til Knæk Cancer.


Nåede 34.000 kroner

Alle er velkomne og vi håber på, at rigtig mange vil komme og støtte deres projekt, så de for tredje år kan aflevere et stort pengebeløb til Knæk Cancer.

Sidste år samlede pigerne 34.000 kroner ind. Det kunne jo være fantastisk, hvis de fire tøser når op på et endnu højere beløb.

Så kig forbi på skolen torsdag 11. oktober og bak op omkring det flotte inititativ fra eleverne.

Det har de fortjent!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce