cookie-og-privatlivspolitik
Luftbilled Sakskøbing
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Flag for tusindvis af kroner frisker op i byen

Nye flagstænger og flag til Sakskøbing midtby
10. november 2018 kl. 07:28 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Støtte til nye guirlander er ikke det eneste, der går Sakskøbing Handelsstandsforenings vej lige for tiden. Således er der nu også gode nyheder fra medlemmerne i Guldborgsund Kommunes kultur-, fritids- og bosætningsudvalg.


Det skal ses som en kæmpe anerkendelse af handelsstandsforeningens arbejde Udvalgsformand Martin Lohse

Nye flag vækker glæde

- Jeg fortalte på generalforsamlingen i mandags (i sidste uge, red.), at vi måske skulle have nye flag i gaderne til næste år. Jeg kan med meget stor glæde oplyse, at vi skal have nye flag. Kultur-, turisme- og bosætningsudvalget godkendte vores ansøgning, og vi modtager 100.000 kroner til nye flag. Sådan lyder det således i det seneste nyhedsbrev fra Jan H. Petersen, der er formand for Sakskøbing Handelsstandsforening.

Ansøgningen om de mange rare penge blev sendt allerede i april. Nu har kultur-, turisme- og bosætningsudvalget så for nylig på det seneste møde bestemt sig for at hæve det ellers indstillede beløb med støtte for 50.000 kroner til hele 100.000 kroner.

- Vi har i udvalget valgt at hæve indstillingen om at give de 50.000 kroner fra Bosætningspuljen til de 100.000 kroner, der var ansøgt om fra handelsstandsforeningen. Det skal ses som en kæmpe anerkendelse af handelsstandsforeningens arbejde, siger udvalgsformand Martin Lohse (G) om "forhøjelsen".

Tilskuddet skal ses i lyset af, at de eksisterende flagstænger er henholdsvis 36, 27 og 18 år gamle. En udskiftning af hele flagstangsparken er derfor særdeles tiltrængt.

Handelsstandsforeningen får i øvrigt ros for at formå at løfte mange ting i Sakskøbing på egen hånd, fremgår det af sagsfremstillingen. Her kan man også læse sig til, at flagalléen er en naturlig del af brandingen af Sakskøbing med alle de ting, der sker i byen. En udskiftning vil dermed være med til at give et endnu mere positivt billede af byen Sakskøbing over for besøgende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce