cookie-og-privatlivspolitik
Rekrutteringspar: Simone og Merle, Thea og Emma, Klara og Emil, Laura og Noah, Maja og Emilie.

3

Billeder

Rekrutteringspar: Simone og Merle, Thea og Emma, Klara og Emil, Laura og Noah, Maja og Emilie.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Flotte resultater af Team Elnegaard

Søndag 27. januar 2019 deltog dansere fra Team Elnegaard i sjællandsmesterskabet i standard, i både solo og parturneringen.
13. februar 2019 kl. 08:14 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Der blev opnået nogle flotte resultater: Solo: Laura Carlsson blev sjællandsmester i børn rekruttering, i samme række vandt Simone Radzik en flot sølvmedalje. I junior rekruttering vandt Emilie Sogaard en sølvmedalje, og Maja Radzik vandt i samme række en flot 5. Plads.

Par: Emilie Sogaard og Maja Radzik vandt sølvmedaljer i junior 2 rekruttering, det samme gjorde Lukas Carlsson og Ea Sogaard i junior 2 talent. I ynglinge konkurrence vandt Peter Carlsson og Julie Kamper en bronzemedalje. I børn 1 rekruttering blev Emma Rasmussen og Thea Bonde Nielsen nr. 5, mens Merle Bjørnskov og Simone Radzik blev nr. 6 i samme række. KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce