cookie-og-privatlivspolitik
Billedet er fra sidste år: fodbold, madfællesskab og dannelse.
Billedet er fra sidste år: fodbold, madfællesskab og dannelse.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Fodbold, madfællesskab og dannelse

Så slår B. Frem igen dørene op for sin sommerskole, som er et tilbud til alle børn og unge i Guldborgsund kommune.
21. juli 2021 kl. 07:35 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING - Vi synes selv, at det er et enestående tilbud for alle vores ungdomsspillere, og derfor får I her en helt personlig invitation. Vi håber, at du har lyst til at deltage, fortæller Kennet Nordstrøm fra B. Frem og fortsætter:

For at sikre os, at alle har mulighed for at deltage og herigennem afprøve færdigheder, få nye erkendelser og oplevelser, og ikke mindst for at opnå en bred socialisering, er det afgørende, at tilbuddet er gratis for deltagerne.

Deltagerne vil være fra 2. klasse til 8. klasse, og aktiviteten vil foregå hver dag fra mandag den 26. juli til fredag d. 30. juli. Man tilmelder sig aktiviteten på aktivsommer.dk.


Fodbold

Det er ingen forudsætning, at man tidligere har spillet fodbold. Vores dygtige trænere vil lave et træningsprogram, som tilgodeser den enkeltes kompetencer og ikke mindst udviklingstrin. Det vil foregå som stationstræning, hvor spillerne vil blive delt i grupper, hvor deres niveau (og alder) vil blive matchet.

Der er træning to gange dagligt.

Annonce

Hver deltager modtager en bold, en fodboldtrøje og en drikkedunk.


Madfællesskab

B. Frem er en del af "projekt madkulturen" og har fire medlemmer, der har været på kursus i, hvordan man engagerer børn og unge i madlavning. De har taget "kulinarisk kørekort" og vil derfor være i stand til at guide og hjælpe deltagerne i madlavningsprocessen.

Deltagerne vil lave mad sammen med de grupper, de træner i, og det er planen, at hver gruppe laver mad én gang i løbet af ugen til de andre deltagere.

Der vil være fokus på ernæringsrigtig mad, samt brug af årstidens fødevarer og lokale råvarer.

Hver deltager modtager en kogebog, hvor de retter der er lavet henover ugen, indgår.

Annonce

Dannelse

At forstå sig selv og verden, lære af andre og turde drømme, er blot nogle af ingredienserne i den tredje pind af B. Frems tilbud.

Der vil hver dag være øvelser, oplæg eller foredrag, hvor deltagene vil blive udfordret på deres oplevelser, holdninger, og hvor de vil blive inspireret til drømme og gå efter drømmene.

Der vil være filosofi, foredrag fra tidligere udenlandsprofessionelle, ernæring mm på programmet.

Programmet vil se således ud hver dag:

9-9.30 Morgenmad

Annonce

9.30-10.45 Fodboldtræning

11-11.30 Dannelse

11.30-12.30 Madlavning

12.30-13.15 Frokost

13.15-14.30 Fodboldtræning

Annonce

Tilmelding kan ske på: https://www.facebook.com/B-Frem-Saksk%C3%B8bing-31164022657, slutter Kennet Nordstrøm.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE