cookie-og-privatlivspolitik
B. Frem U10 drenge genoptog træningen i onsdags, og som det kan ses, sørger træner Anders Fever-Eriksen for, at der bliver holdt den rigtige afstand mellem spillerne.
B. Frem U10 drenge genoptog træningen i onsdags, og som det kan ses, sørger træner Anders Fever-Eriksen for, at der bliver holdt den rigtige afstand mellem spillerne.
Foto: Kim Hansen

Saxkjøbing Avis

Fodbolden så småt i gang igen

B. Frem har startet træningen op igen
19. maj 2020 kl. 12:47 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

SAKSKØBING På grund af Corona situationen har alle landets fodboldklubber ligget stille siden 11. marts. Nu har man fået lov til at starte op igen, dog med en masse restriktioner. Superligaen og NordicBet ligaen, hvor blandt andet NFC spiller, har også fået lov til at spille kampe, hvordan det ser ud længere nede i rækkerne er i skivende stund ikke helt klart.

I onsdag kom der så nye retningslinjer fra Kulturministeriet for udendørs idræt som så betyder, at idrætten tager et stort skridt i retning af en normalisering. Af retningslinjerne fremgår det nemlig, at sports- og idrætsaktiviteter som eksempelvis fodbold og håndbold må afvikles med kropskontakt, hvis der samtidig er ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger om eksempelvis hygiejne og andre tiltag for at undgå smittespredning.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce