cookie-og-privatlivspolitik
Fuldendt natur og kulturoplevelse i særlige omgivelser, hvor der er mulighed for at medbringe egen picnickurv.
Fuldendt natur og kulturoplevelse i særlige omgivelser, hvor der er mulighed for at medbringe egen picnickurv.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Første picnic-koncert

Picnic-koncerter er en koncertrække i løbet af sommeren ... om lørdagen på 14 historiske landsbyorgler, cembalo, klaver med udenlandske og danske organister i verdensklasse.
28. juni 2021 kl. 07:36 Af Saxkjøbing Avis

NYSTED Yuzuru Hiranaka fra Japan og Anders Danman fra Sverige fortryller med deres musik 10. juli klokken 19.30 i Nysted Orgelmuseum på Adelgade 30. Det er den første koncert i Picnic-koncert serien. De to spændende organister har spillet for to år siden i orgelmuséet med fuldt hus og kæmpesucces - og mange får deres ønsker opfyldt for at høre dem igen.

- Yuzuru Hiranaka er uddannet på Tamagawa Universitetet i Tokyo og derefter på Koninklijk Conservatorim i Haag og Musikkonservatoriet i Arnhem i orgel og cembalo. Fortsatte sine studier i Paris, Freiburg og på DKDM, hvor han debuterede fra solistklassen i 1997. Yuzuru Hiranaka underviser i orgel på Sjællands Kirkemusikskole og Japan Reformed Church Association og Sapporo Organ Academy. Er desuden ansat som organist ved Egebæksvang Kirke. Han har koncertvirksomhed i mange europæiske lande, Amerika og Japan. Har indspillet cd'er i Italien og Holland.

- Anders Danman har høstet stor international anerkendelse for sine fortolkninger af fransk barokmusik, og hans CD'er er blevet rost i international fagpresse. Med sit dybe kendskab til fransk cembalostil og i kombination med en stor kærlighed til The Beatles har cembalisten gennem en årrække omstøbt kendte Beatles-numre til sjove barokke bearbejdelser. Læs mere: www.hiranaka.dk og www.danman.dk.

Picnic-koncerter i fuldendt natur og kulturoplevelse i særlige omgivelser, hvor der er mulighed for at medbringe egen picnickurv og spise i museums eventyrlige skønne have før koncerten fra klokken 18.00, sammen med venner og familie.

Koncerterne begynder klokken 19.30. Koncertgæster er velkomne til en lille forfriskning i koncertpausen, mens de nyder den skønne udsigt til Rørsøen. Billet kan købes online på Nysted Orgelmuseum hjemmesiden www.orgelmuseum.dk - unge under 25 år kan bestille gratisbillet for at booke plads, og medlemmer af venneforeningen kan benytte rabat.

Annonce

Find programmet over sommeren i Nysted Orgelmuseum på hjemmesiden www.orgelmuseum.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE