cookie-og-privatlivspolitik
Det store motionscykelløb Lolland Rundt kommer igen til at samle en stor skare af cykelryttere, som sendes afsted fredag 26. juli klokken 9 fra parkeringspladsen ved Sakskøbing Sportscenter.
Det store motionscykelløb Lolland Rundt kommer igen til at samle en stor skare af cykelryttere, som sendes afsted fredag 26. juli klokken 9 fra parkeringspladsen ved Sakskøbing Sportscenter.
Foto: Ingrid Riis

Saxkjøbing Avis

Folkecykelløbet Lolland Rundt tilbage i storform

Det er lykkedes bestyrelsen for folkecykelløbet Lolland Rundt
at bremse flere års tilbagegang i antallet af deltagere.
11. juli 2019 kl. 12:00 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Lolland Rundt afvikles senere på måneden uden de store ændringer i forhold til sidste års udgave. Og den strategi ser ud til at være et klogt valg af bestyrelsen bag folkecykelløbet, som gennem de senere år har oplevet et vigende deltagerantal.

- Lolland Rundt har i år valgt PR-mæssigt at fokusere på Facebook, og det ser ud til at virke. Vi forventer i år, at mindst 300 deltager i Lolland Rundt. Det luner, efter at vi i nogle år har haft en tilbagegang i antal deltagere, lyder det i det sidste og netop udsendte nyhedsbrev inden årets arrangement.


Brugser som motiv

Af nyhedsbrevet fremgår det også, at tegningen til årets diplom i år er tegnet af Sofie Weishaupt Mortensen. I år er Kettinge Dagli'Brugs således motiv på diplomet, og de kommende år bliver resten af de brugser på Lolland, der støtter Lolland Rundt, tegnet på diplomerne. Og det bliver Sofie, der tegner brugserne.

Det tre dage lange folkecykelløb afvikles i år for 37. gang, og Lolland Rundt kan nu se frem til at få en ny formand. Den nuværende formand, Bent Mortensen, har valgt at træde tilbage, og bestyrelsen er på forhånd - inden årets generalforsamling - enig om at vælge Gitte Fornitz til ny formand for bestyrelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce