Annonce
Ugeavisen Lolland

Forårskoncert i Sakskøbing

Sakskøbing Tambourkorps fra sidste års koncert. Foto: Privat

Lørdag 30. marts klokken 14.00 i Sakskøbing Sportscenters hal A.

- Så er Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band klar til at byde foråret velkommen med en koncert sprængfyldt med dejlig musik og toner af forskellige stilarter, fortæller Michael B. Madsen og fortsætter:

- Korpsets Tambourkorps har blandt andet kastet sig over musik fra Disney, Kim Larsen klassiske marcher samt en duel - mon ikke også der er et overraskende element i deres program.

Korpsets Drum-Line har igen i år trænet flittigt på at vise, hvad der også kan spilles på ud over tromme og de akrobatiske øvelser med tromme og stikker er blevet udfordret.

Brass Bandet har kastet sig over musik af Toto, Michael Buble samt Queen - lidt ABBA og Kai Normann Andersen plus en masse mere. Alt i alt et varieret program i et godt tempo. Noget for enhver smag.

Et alt i alt meget bredt program med musik for enhver smag - så kom og lyt til musikanterne i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band - og hør selv hvad de har trænet flittigt på i de sidste par måneder. De glæder sig til at underholde publikum.

Korpset tæller i dag over 75 medlemmer i alderen fra 10 år og op i halvtredserne, samt 10 "Putter" i alderen 6 til 9 år. Alle disse medlemmer vil være at finde på scenen denne eftermiddag i Sakskøbing.

Forårskoncerten holdes i Sakskøbing Sportscenter Hal A lørdag 30. marts klokken 14.00 - dørene åbnes klokken 13.30 og entre er på 30 kroner pr. person. Børn under 16 år er gratis - billetter købes ved indgangen.

Korpsets junior-Orkester (børn fra 0. til 2. klasse) er også på banen denne eftermiddag - og de vil fremføre nogle af de ting, de arbejder med, blandt andet underholde på tromme, fløjte og horn.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og opleve Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band ved dette års forårskoncert.

Nye elever og Info-dag

Vi håber, at denne koncert i Sakskøbing kan skabe grundlag for lyst og interesse for endnu flere til at komme i gang med at spille musik, korpset tager meget gerne imod - og der er plads til mange flere både i Junior-orkesteret men også i korpset. Vi har pt. ledige pladser i korpset.

Derfor har korpset planlagt en INFO-dag for nye medlemmer og deres forældre. Har man lyst til at se og høre mere om korpset, hvad der sker og måske lige prøve at trutte på et horn, spille på en tromme eller give fløjten et pift - så kom til Info-dagen i korpset torsdag 11. april klokken 18.00.

Er man barn og går i 0.-1. eller 2. klasse, så er Junior-Orkesteret et godt sted at starte. Også her holdes der en Info-dag - mandag 8. april klokken 17.30. Kom se, hør og prøv livet som junior-elev.

Tambourkorpset & Brass Bandet træner hver torsdag fra klokken 18.30 til 21.00 og Junior-Orkesteret hver mandag fra klokken 17.30 til 18.45 - kig forbi Tambourhuset på P. Hansensvej 4 i Sakskøbing og få en snak om at blive det næste medlem af korpset, slutter Michael B. Madsen.

  • Sakskøbing Tambourkorps fra sidste års koncert. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
112

Lokale helte slukker brand på lolland

Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Lolland

Lokal håndboldklub fik "uvurderlig hjælp"

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Lolland-Falser

Stigende vandstande og voldsomme storme har konsekvenser: Flere og flere melder sig

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé