cookie-og-privatlivspolitik
Sakskøbing Tambourkorps fra sidste års koncert.
Sakskøbing Tambourkorps fra sidste års koncert.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Forårskoncert i Sakskøbing

Lørdag 30. marts klokken 14.00 i Sakskøbing Sportscenters hal A.
21. marts 2019 kl. 08:01 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

- Så er Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band klar til at byde foråret velkommen med en koncert sprængfyldt med dejlig musik og toner af forskellige stilarter, fortæller Michael B. Madsen og fortsætter:

- Korpsets Tambourkorps har blandt andet kastet sig over musik fra Disney, Kim Larsen klassiske marcher samt en duel - mon ikke også der er et overraskende element i deres program.

Korpsets Drum-Line har igen i år trænet flittigt på at vise, hvad der også kan spilles på ud over tromme og de akrobatiske øvelser med tromme og stikker er blevet udfordret.

Brass Bandet har kastet sig over musik af Toto, Michael Buble samt Queen - lidt ABBA og Kai Normann Andersen plus en masse mere. Alt i alt et varieret program i et godt tempo. Noget for enhver smag.

Et alt i alt meget bredt program med musik for enhver smag - så kom og lyt til musikanterne i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band - og hør selv hvad de har trænet flittigt på i de sidste par måneder. De glæder sig til at underholde publikum.

Korpset tæller i dag over 75 medlemmer i alderen fra 10 år og op i halvtredserne, samt 10 "Putter" i alderen 6 til 9 år. Alle disse medlemmer vil være at finde på scenen denne eftermiddag i Sakskøbing.

Forårskoncerten holdes i Sakskøbing Sportscenter Hal A lørdag 30. marts klokken 14.00 - dørene åbnes klokken 13.30 og entre er på 30 kroner pr. person. Børn under 16 år er gratis - billetter købes ved indgangen.

Korpsets junior-Orkester (børn fra 0. til 2. klasse) er også på banen denne eftermiddag - og de vil fremføre nogle af de ting, de arbejder med, blandt andet underholde på tromme, fløjte og horn.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og opleve Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band ved dette års forårskoncert.


Nye elever og Info-dag

Vi håber, at denne koncert i Sakskøbing kan skabe grundlag for lyst og interesse for endnu flere til at komme i gang med at spille musik, korpset tager meget gerne imod - og der er plads til mange flere både i Junior-orkesteret men også i korpset. Vi har pt. ledige pladser i korpset.

Derfor har korpset planlagt en INFO-dag for nye medlemmer og deres forældre. Har man lyst til at se og høre mere om korpset, hvad der sker og måske lige prøve at trutte på et horn, spille på en tromme eller give fløjten et pift - så kom til Info-dagen i korpset torsdag 11. april klokken 18.00.

Er man barn og går i 0.-1. eller 2. klasse, så er Junior-Orkesteret et godt sted at starte. Også her holdes der en Info-dag - mandag 8. april klokken 17.30. Kom se, hør og prøv livet som junior-elev.

Tambourkorpset & Brass Bandet træner hver torsdag fra klokken 18.30 til 21.00 og Junior-Orkesteret hver mandag fra klokken 17.30 til 18.45 - kig forbi Tambourhuset på P. Hansensvej 4 i Sakskøbing og få en snak om at blive det næste medlem af korpset, slutter Michael B. Madsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce