cookie-og-privatlivspolitik
Burgermeisters er - som det kan ses - på vej til Dølle. De spiller i westernteltet på åbningsdagen.
Burgermeisters er - som det kan ses - på vej til Dølle. De spiller i westernteltet på åbningsdagen.
Foto: Burgermeisters

Saxkjøbing Avis

Forberedelserne er i fuld gang

Midt i maj afvikles Døllefjelde-Musse Marked for 40. gang.
09. marts 2019 kl. 08:57 Af Katrine Sabroe Christensen

Annonce

For hver dag, der går, står solen højere på himlen, og i denne tid sker masser af planlægning til årets jubilæumsmarked. Det er nemlig 40. gang, der afholdes marked i Døllefjelde-Musse og med afvikling i perioden 16. til 19. maj.

Traditionen tro blev billetterne til damefrokosten revet væk, mens der endnu er billetter at få til herrefrokosten. Skal du arrangere polterabend eller bare en hyggelig frokost for gutterne på jobbet er det alletiders mulighed for en fed fest.

Salget af stader til kræmmere og erhvervsudstillere er rigtig godt igang og noget tyder på, at det sene tidspunkt lokker flere kræmmere til. Det er nu også hyggeligt at få en god handel og en snak med alle de gæster, der kommer. Det er muligt at bestille og betale en stadeplads på markedets hjemmeside.

Der er nu åbnet for booking af campingplads.

Priser og reglement findes også på hjemmesiden og er du til friluftsliv, fest og farver er det en god idé allerede nu at booke en plads på ungdomscampingen.

Vil du være sikker på lidt mere rolige nætter, skal du nok vælge familiecampingen. Der er på begge pladser mulighed for tilslutning til strøm samt toilet- og badefaciliteter.


Musikken

Der er i år lagt op til et spændende underholdningsprogram med et tvist af nostalgi, og markedet lægger således ud med en ekstra åbningskoncert torsdag aften allerede klokken 19, hvor Birthe Kjær sørger for stemning i markedsteltet.

Senere torsdag vil Burgermeisters feste igennem i westernteltet. En anden kending på markedet er legendariske Tom Duke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce