cookie-og-privatlivspolitik
Ole Thingsted er ny formand for Turistforeningen.
Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Formandsskifte i Sakskøbing Turistforening

Ole Thingsted overtager formandsposten fra Martin Stahl 15. september.
26. september 2020 kl. 06:08 Af Saxkjøbing Avis

SAKSKØBING På grund af et stort arbejdspres med andre opgaver er Martin Stahl nødt til at omprioritere sin tid.

- Martin er en stor drivkraft for Sakskøbing, og han bliver nu aflastet, således at kan få tid til sit erhvervsarbejde og arbejdet med Sakskøbings nye byportal, siger Ole Thingsted.

Martin Stahl har arbejdet med en række forskellige turismerelaterede opgaver henover sommeren, som ansvarlig for at realisere Sakskøbings nye byportal, for driften af turistinformationen på Torvet, og der har vist aldrig været så mange besøgende i turistinformationen på Torvet som i år, eventudvikling til fordel for turisterne og borgerne i Sakskøbing, og etablering og drift af Turistinformationens nye Facebookside, som hedder "Sakskøbing Turistinformation".

Og dertil er der brugt tid på mange forskellige tværgående mødeaktiviteter på Lolland-Falster, i de syv turistforeninger, som Lovestorm ambassadør, ved Lovestorms erhvevsnetværk og i arbejdsgrupper i det kommunalt oprettede opgaveudvalg for Landdistrikter og Turisme og som bestyrelsesmedlem i Lolland-Falster Lovestorm.

- Ole og jeg har kørt et fantastisk parløb helt fra starten, faktisk fra før jeg blev formand i turistforeningen - vi har et godt samarbejde, og jeg er sikker på, at Sakskøbing er godt repræsenteret af Ole, som i forvejen sidder i Fællesrådet og har fingeren på pulsen og har en god dialog til Guldborgsund Kommune, siger Martin Stahl.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE