cookie-og-privatlivspolitik
Martin Lohse tog imod spørgsmål fra Hotel Saxkjøbings teatersal til borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder.
Martin Lohse tog imod spørgsmål fra Hotel Saxkjøbings teatersal til borgmester i Guldborgsund Kommune John Brædder.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Saxkjøbing Avis

Forsamlinger fik flot start

Spørgsmål om stort og småt til start i Sakskøbing Forsamlingshus
09. juli 2019 kl. 12:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Med Fællesspisning og -sang blev Sakskøbing Forsamlingshus under foreningen The Little Apple forrige torsdag skudt i gang.

I Hotel Saxkjøbings teatersal var cirka 90.

Med til indvielsen var en tale efter maden af borgmester John Brædder (G), der fortalte om både ny regering, ny kommuneplan, men også om Sakskøbing som knudepunkt for fødevarer.

- Ministerlisten er lang, men der er jo heldigvis også repræsentanter for Sjællands Storkreds bland ministrene. Jeg hæfter mig specielt ved Kaare Dybvad, som er i gang med anden periode i Folketinget, men som faktisk brænder meget for landdistrikterne. Jeg tror, han bliver en rigtig god boligminister. Og selvfølgelig Astrid Krag, som vi lige om lidt skal ud og forhandle udligningsreform med. Det glæder jeg mig til. Jeg kender Astrid og ved, at hun brænder meget for vores egn, fortalte John Brædder blandt andet om den nye regerings ministre, der blev offentliggjort dagen før mødet.

Efter talen var der under styring af Martin Lohse (G), udvalgsformand for Kultur, fritid og bosætningsudvalget, fri mulighed for at stille spørgsmål til borgmesteren i både øst og vest.

Her gik snakken blandt andet på træer på Torvet i Sakskøbing, parkeringspladser i byen, men også lidt tungere emner som Guldborgsundcentret i den nye kommuneplan og detailhandelsstrategi.

- Der har været mange og god opbakning til forsamlingshuset, så det er jo fint, fortæller Birthe Aagaard, der har stablet arrangementet på benene.

Næste møde i Sakskøbing Forsamlingshus trækker udenfor til en grillaften, da der ikke er plads i teatersalen på Hotel Saxkjøbing. Den finder sted 21. juli og trækker naturligvis indendøre, hvis vejret ikke tillader udendørs ophold.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce