cookie-og-privatlivspolitik
Tilbage i juni 2016 bød projektleder Birte Aagaard gæsterne velkommen til at kigge indenfor hos Madskolen i Sakskøbing Madhus. Nu er der nye støttekroner til konceptudvikling af Madskolen.
Tilbage i juni 2016 bød projektleder Birte Aagaard gæsterne velkommen til at kigge indenfor hos Madskolen i Sakskøbing Madhus. Nu er der nye støttekroner til konceptudvikling af Madskolen.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Fra luksus til nye idéer

Madskolen i Torvegade skal konceptudvikles for 100.000 kroner
21. februar 2019 kl. 11:45 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

En ny forening er skabt i Sakskøbing, og den har allerede været heldig med en ansøgning om at opnå 100.000 kroner i støtte fra Guldborgsund Kommunes økonomiudvalg til at konceptudvikle Madskolen i Torvegade.

- Madskolen har levet et liv, hvor den har været en form for luksus, kan man sige, for udvalgte personer. Kurserne har simpelthen været for dyre. Nu skal der nytænkes, hvis vi stadig skal have aktiviteter i Madskolen, fortæller Birte Aagaard, der som formand for foreningen The Little Apple har lagt meget arbejde i at udvikle på de seneste års aktiviteter i Sakskøbings madskole i Torvegade.


4990 og omegn

Den føromtalte nye forening, der har søgt og fået del i økonomiudvalgets udviklingsmidler, hedder "4990 og omegn i fokus".

De 100.000 kroner skal ifølge sagsfremstillingen i økonomiudvalget gå til konceptudvikling af Sakskøbing Madskole som et foreningsdrevet madfællesskab og helt specifikt til udvikling af madfællesskaber.

Foreningen 4990 og omegn i fokus har Birte Aagaard som formand, og hun uddyber gerne, hvad det er, den nye forening skal, og ikke mindst hvad den ikke skal.

- Der er ikke tale om en forening, der skal lave sine egne projekter. Foreningen går ind i fællesskaber om projekter og vil hjælpe andre med deres projekter om alt fra mad til kultur og erhvervstiltag. Foreningen skal være samlende i Sakskøbing og omegn, og vi er nødt til at have det her operationelle organ for at kunne udvikle Sakskøbing, fortæller Birte Aagaard.

4990 og omegn i fokus er nu i gang med at søge landdistriktspuljemidler.kmpKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce