cookie-og-privatlivspolitik
Det er nok tvivlsomt om DMI-spillerne - som her på billedet fra den seneste kamp mod FC Nakskov - også lørdag kan juble over en sejr. her kommer nemlig rækkens p.t. bedste mandskab på besøg i Dølle.
Det er nok tvivlsomt om DMI-spillerne - som her på billedet fra den seneste kamp mod FC Nakskov - også lørdag kan juble over en sejr. her kommer nemlig rækkens p.t. bedste mandskab på besøg i Dølle.
Foto: Anders Knudsen

Saxkjøbing Avis

Frem mod Nakskov - Dølle mod tophold

Mens B. Frem bør sikre sig tre point mod Nakskovs andethold skal DMI på mission impossible mod suveræne Køge Nord FC.
11. oktober 2018 kl. 08:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Det er ikke så forfærdelig mange år siden, at B. Frem spillede en række højere eller i det mindste i samme række med førsteholdet i FC Nakskov - eller Nakskov Boldklub, som det hed før sammenlægningen med Velo.

I denne sæson gælder det dog "kun" vestlollikkernes andethold i LF-serien. Men derfor kan det alligevel blive en hård nød at knække for "de hvide", når FC Nakskov på søndag klokken 10.45 gæster Inges Auto Park.

FC Nakskov, der er oprykker fra Serie 1, har foreløbig gjort en ok-figur og blandt andet besejret Systofte med hele 7-2.

Så B. Frem-træner Nikolaj Lohse og hans mandskab bør være advaret her forud for efterårssæsonens næstsidste hjemmekamp i Inges Auto Park, hvor den sidste spilles 27. oktober mod Systofte.

Ugens øvrige kampe i LF-seriens grundspil. Fredag 12. oktober klokken 18.30 NFC-Væggerløse, lørdag 13. oktober klokken 13.30 Horbelev-Systofte og NFB-Maribo og søndag 14. oktober klokken 10.45 LUIF-Rødby. Søllested er rundens oversidder.

I Sjællandsserien fik DMI i den seneste hjemmekamp forrige lørdag en megavigtig sejr med 1-0 i loklaopgøret mod FC Nakskov.

På lørdag har Lars Dalstrøms tropper så igen fordelen af hjemmebanen i Dølle. Men om det igen bliver til point er mere end tvivlsomt. På besøg kommer nemlig rækkens oprykningsfavoritter fra Køge Nord FC. I skrivende stund - altså inden den forgangne weekends kampe, der blev spillet efter redaktionens slut - havde sjællænderne vundet samtlige syv kampe. Og det uden, at der overhovedet er blevet scoret mod holdet - respekt!!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce