cookie-og-privatlivspolitik
Hele 86 var mødt frem til årsmødet hos Ældre Sagen i Sakskøbing, som havde valgt Landsbyen i Våbensted til at danne ramme om en hyggelig sammenkomst med mange beretninger fra ikke mindst de stående udvalg.
Hele 86 var mødt frem til årsmødet hos Ældre Sagen i Sakskøbing, som havde valgt Landsbyen i Våbensted til at danne ramme om en hyggelig sammenkomst med mange beretninger fra ikke mindst de stående udvalg.
Foto: Kim Møller Pedersen

Saxkjøbing Avis

Fremgang og opbakning

Ældre Sagen fik endelig afviklet årsmødet, som var udsat siden marts
24. september 2020 kl. 06:09 Af Kim Møller Pedersen

VÅBENSTED Ingen cafémøder i Doktorparken og aflyste handicapture.

Det var blot nogle af nedslagspunkterne i den formandsberetning, som formanden for Ældre Sagen Sakskøbing, Doris Hartmeyer, gav foran 86 fremmødte i Restaurant Landsbyen til årsmødet forleden.

Heldigvis var der andet end coronavanskeligheder og deraf følgende konsekvenser at snakke om.

- På landsplan har Ældre Sagen nu rundet 900.000 medlemmer og har 22.000 frivillige. Det er et stort interessefællesskab, og det er over 60 procent af dem, der er over 65 år, som er medlem af Ældre Sagen.

- I Guldborgsund er vi 13.536 medlemmer, og det er 452 mere end sidste år. I Sakskøbing er vi 1.973 medlemmer, og lokalt er det faktisk en nettotilvækst på 49 siden sidste årsmøde. Det vil sige, vi her i området har 20 procent af befolkningen, som er medlem af Ældre Sagen, lød det fra formand Doris Hartmeyer.

Annonce

Inden beretningerne fra de stående udvalg (hele 21 af slagsen) kunne formanden tilføje, at der til efteråret sættes gang i et nyt tiltag - nemlig stolegymnastik.

Der vil blandt andet også blive arbejdet videre for "et mere demensvenligt samfund", og lokalafdelingen i Sakskøbing har allerede udpeget en såkaldt demensansvarlig.


På landsplan og lokalt

Med fremgang i medlemmer - helt ned på det lokale plan i Sakskøbing - var der alt i alt tale om en aften, hvor de fremmødte blev forsikret om, at Ældre Sagen både har "musklerne" til at arbejde på den landspolitiske scene og samtidig får skabt et hav af arrangementer ude i lokalmiljøerne.

Det var således nemt at spore en stor opbakning til Ældre Sagens arbejde og aktiviteter i Sakskøbing på årsmødet i Landsbyen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE